9.6 / 11 reviews
Gratis eerste gesprek

ONLINESTRAFRECHTADVOCAAT.NL

ONLINESTRAFRECHTADVOCAAT.NL meent dat een ervaren strafrechtadvocaat voor iedereen toegankelijk moet zijn.

De advocaat van ONLINESTRAFRECHTADVOCAAT.NL gaat in elke zaak voor meer dan 100% voor het beste resultaat en is er enkel en alleen voor uw belang. Anderzijds treft u een eerlijke advocaat die u geen gouden bergen zal beloven en geen dingen belooft die niet kunnen worden waargemaakt. Is een vrijspraak mogelijk? Dan zal voor een vrijspraak worden gegaan. Is een vrijspraak niet haalbaar, maar een lage straf wel? Dan zal de advocaat u hierover eerlijk adviseren.

U wordt niet verrast door onoverzichtelijke kosten. Geen hoge facturen als dat anders kan. ONLINESTRAFRECHTADVOCAAT.NL kijkt eerst of u op pro deo basis kan worden bijgestaan en hanteert duidelijke lage, maar eerlijke prijzen als blijkt dat u niet voor pro deo bijstand in aanmerking komt. De advocaat is daarnaast aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en heeft geheimhouding en vertrouwelijkheid hoog in het vaandel. De advocaat van ONLINESTRAFRECHTADVOCAAT.NL heeft op deze wijze al vele cliënten naar tevredenheid bijgestaan. De positieve beoordelingen van onze cliënten onderschrijven deze werkwijze.

Online Strafrechtadvocaat - Advocaat mr Noordanus

Mw. mr. L. (Leonie) Noordanus

Mw. mr. L. (Leonie) Noordanus is een strafrecht advocaat met een sterk analytisch vermogen, die door haar doorzettingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden uw belangen op een juiste en laagdrempelige manier behartigt. Mr. Noordanus heeft al vele cliënten naar tevredenheid geholpen.


Advocatenkantoor

Vanuit het moderne advocatenkantoor van Noordanus Advocatuur aan de Middenweg 22 te Lelystad wordt een landelijke praktijk gevoerd. Het team van Noordanus Advocatuur bestaat thans uit één advocaat en een juridisch ondersteunend team van stagiaires van verschillende juridische opleidingen. Het kantoor behandelt enkel en alleen strafzaken en jeugdstrafzaken.

Online Strafrechtadvocaat - Advocatenkantoor