9.6 / 11 reviews
Gratis eerste gesprek

Hoe werkt ONLINESTRAFRECHTADVOCAAT.NL?

U vult het desbetreffende formulier op de website in en upload de door u ontvangen documenten en u hoort binnen 24 uur via telefoon, Skype of Facetime of en hoe uw strafrechtelijke kwestie kan worden aangepakt. Dit eerste gesprek van ongeveer 10-15 minuten is 100% kosteloos. In dit gesprek krijgt u een eerste advies, hoort u wat de strafrechtadvocaat voor u kan betekenen en hoort u wat de kosten zijn voor een eventueel vervolg van de procedure. Vervolgens is het aan u of u de procedure doorzet met de online strafrechtadvocaat.

Wat kost ONLINESTRAFRECHTADVOCAAT.NL?

Een eerste gesprek van 10-15 minuten is in alle gevallen 100% kosteloos.

Het voorts indienen van een schadevergoeding na een sepotbeslissing is eveneens 100% kosteloos. De kosten van de schadevergoedingsprocedure worden aan de online strafrechtadvocaat betaald door de Nederlandse Staat.

In het geval van een strafbeschikking waartegen voorts verzet wordt ingediend en in het geval u bent opgeroepen voor een zitting bij de politierechter, meervoudige kamer of het Openbaar Ministerie en bijstand wenst van een advocaat kunt u worden bijgestaan op basis van een toevoeging (pro deo), prijsafspraak of uurbasis. Het voorgaande is – kort gezegd – afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Als u op basis van pro deo basis kan worden bijgestaan is de laagste eigen bijdrage van de Raad voor Rechtsbijstand €148,-. Dit betekent dat u in veel gevallen al voor €148,- gedurende de gehele procedure kan worden bijgestaan door een advocaat! De strafrechtadvocaat zal u in het eerste gesprek hierover informeren. Wilt u eerder meer weten? Lees meer hierover op de pagina ‘Tarieven’.

Wat zijn de voordelen van ONLINESTRAFRECHTADVOCAAT.NL?

 • Snel contact met een ervaren strafrechtadvocaat;
 • Gratis eerste gesprek;
 • Snel een plan van aanpak en weten waar u aan toe bent doordat de advocaat de papieren al van u heeft gekregen;
 • Lage kosten.

Wie zit er achter ONLINESTRAFRECHTADVOCAAT.NL?

ONLINESTRAFRECHTADVOCAAT.NL is een initiatief en onderdeel van Noordanus Advocatuur te Lelystad. Mr. Noordanus is de advocaat die uw zaak in behandeling zal nemen. Mr. Noordanus behandelt enkel strafzaken en jeugdstrafzaken. Mr. Noordanus staat bij de Raad voor Rechtsbijstand voor de specialisatie strafrecht en jeugdstrafrecht ingeschreven. Mr. Noordanus heeft daarnaast in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 • Strafrecht
 • Financieel economisch strafrecht
 • Fiscaal strafrecht
 • Internationaal strafrecht
 • Jeugdstrafrecht
 • Milieu strafrecht
 • TBS

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

U bent er dan ook van verzekerd dat u wordt bijgestaan door een advocaat met gedegen kennis en ervaring in strafrechtelijke procedures.