9.6 / 11 reviews
Gratis eerste gesprek

Hoe werkt ONLINESTRAFRECHTADVOCAAT.NL?

Vul online het desbestreffende aanvraagformulier in, voeg een scan of foto toe van uw documenten en uiterlijk binnen 24 uur heeft u vrijblijvend en gratis contact met een deskundig en gedegen strafrechtadvocaat via telefoon, Skype of Facetime.

Dit eerste gesprek van ongeveer 10-15 minuten is 100% kosteloos. In dit gesprek krijgt u een eerste advies, hoort u wat de strafrechtadvocaat voor u kan betekenen en hoort u wat de kosten zijn voor een eventueel vervolg van de procedure.

Vervolgens is het aan u of u de procedure doorzet met de strafrechtadvocaat. Een vervolgprocedure hoeft echter niet duur te zijn en is in veel gevallen (afhankelijk van de hoogte van uw inkomen) op pro deo basis al mogelijk voor € 148,-! In geval van verzet tegen een strafbeschikking rekent onlinestrafrechtadvocaat.nl voor het instellen van het verzet en het toesturen van uw digitale dossier slechts € 49,-. Het indienen van een verzoek tot schadevergoeding na een sepotbeslissing/vrijspraak is zelfs geheel kosteloos!

Maak uw keuze

Hoe werkt Online Strafrechtadvocaat?

1. Aanmelden

Vul het desbetreffende aanvraagformulier op deze website zo volledig mogelijk in. De advocaat heeft daardoor al voor het eerste gesprek alle gegevens.

2. Contact

Uiterlijk binnen 24 uur* – meestal sneller – neemt een strafrechtadvocaat gratis en vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en uw eerste vragen te beantwoorden.

*op werkdagen

3. Bevestigen

Wilt u verder met de advocaat? U ontvangt dan per e-mail een opdrachtsbevestiging & een betaalverzoek. U ondertekent de opdrachtsbevestiging en betaalt het betaalverzoek gemakkelijk via internetbankieren.

4. Actie

De online strafrechtadvocaat gaat direct voor u aan de slag!