9.6 / 11 reviews
Gratis eerste gesprek

Oproep/dagvaarding ontvangen voor een zitting

Ineens ligt er op uw deurmat een oproeping of dagvaarding voor een zitting. Ontzettend vervelend! Mogelijk bent u al eens voor deze kwestie bij de politie verhoord en nu moet u ook nog bij een rechter komen. Een stressvolle situatie waarbij u snel een advocaat wenst te spreken.

De strafrechtadvocaat van ONLINESTRAFRECHTADVOCAAT.NL staat uiterlijk binnen 24 uur voor u ter beschikking om vrijblijvend een kosteloos eerste gesprek te voeren via Skype, Facetime of telefoon. Zo hoort u meteen wat de vervolgprocedure is, wat de verdenking volgens de wet in het algemeen inhoudt, wat de kosten voor de rechtsbijstand voor u zouden zijn en uw eerste vragen worden – voor zover mogelijk – zo veel mogelijk beantwoord. Tevens hoort u of de strafrechtadvocaat beschikbaar is op de dag en tijd van uw zitting, zodat als u een advocaat mee wenst te nemen naar de zitting, de advocaat de ruimte in de agenda meteen voor u kan reserveren. Wilt u alvast meer lezen over de mogelijkheden als het gaat om de tarieven van de vervolgprocedure kijk dan op ‘Tarieven vervolgprocedure oproeping/dagvaarding ontvangen voor een zitting.’

Vul geheel vrijblijvend onderstaand aanvraagformulier in en u wordt binnen 24 uur door de strafrechtadvocaat benaderd om de vervolgprocedure te bespreken. Mocht uw specifieke situatie vragen om een andere aanpak, neemt u dan vooral telefonisch contact op om uw situatie te bespreken.

Hoe werkt Online Strafrechtadvocaat?

1. Aanmelden

Vul het desbetreffende aanvraagformulier op deze website zo volledig mogelijk in. De advocaat heeft daardoor al voor het eerste gesprek alle gegevens.

2. Contact

Uiterlijk binnen 24 uur* – meestal sneller – neemt een strafrechtadvocaat gratis en vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en uw eerste vragen te beantwoorden.

*op werkdagen

3. Bevestigen

Wilt u verder met de advocaat? U ontvangt dan per e-mail een opdrachtsbevestiging & een betaalverzoek. U ondertekent de opdrachtsbevestiging en betaalt het betaalverzoek gemakkelijk via internetbankieren.

4. Actie

De online strafrechtadvocaat gaat direct voor u aan de slag!

Formulier dagvaarding